God Påske

Bedre mann enn Arvid til å sparkle tak kan vi ikke få.

Bedre mann enn Arnvid til å sparkle tak kan vi ikke få.

Det passa godt med ei påskehelsing no, vi har nemlig nådd måla våre i kjellaren for etterjulsvinteren!
Arnvid er ferdig med sparklinga av taket i dag, og i morgon avsluttar John og Steinar skraping av vindauga.
Vi manglar hjelp til maling og snikring etterkvart framover,
har du tid til overs og ønsker å vere med på kjellarprosjektet gi beskjed på tlf: 90733379

Siste middagen før påske må bli påskelam. Kjellaug førebur det store påskemåltidet.

Siste middagen før påske må bli påskelam. Kjellaug førebur det store påskemåltidet.

Vi avsluttar også torsdagsmiddagane i morgon med påskelam på menyen.
Velkomne tilbake veka etter påske,der første middagen vert servert 31. mars

God påske og velfortjent ferie til alle frivillige!

Les også: Oppdatering fra kjellaren

Les også: Kjøttkaker til middag

Oppdatering fra kjellaren.

Steinar i full gang med skraping av gamle vindu.

Steinar i full gang med skraping av gamle vindu.

Vi er heldige som har Torgeir som arbeidande fagkonsulent og kreativ handverkar.
Det kan av og til by på mykje jobb, men vi veit at resultatet vert bra! Dei gamle vindauga i kjellaren skal no gjenbrukast som delingsvegg i lokalet.
Steinar og John har tatt på seg det krevandet oppdraget med å pusse ned karmane, og ta ut knuste rute.

Fra venstre Torgeir og John

Fra venstre Torgeir og John

Vent til dokke ser resultatet over påske!!!

Se også: Nyinvistering på kjøkkenet.