Natteravner

Open storhall er et samarbeidsprosjekt mellom kommunen, frivilligsentralen, FAU, kirka og politiet. Vi har ellers god hjelp av Rotary ved større arrangement.

Open storhall ble startet opp i 2004 av Jo Andre Tandstad, med på laget fikk han Erlend Lunde og Geir Grimsmo. Karl Johan Gjevenes ble ansatt som leder for Open storhall i 2011, mens Geir Grimsmo hadde regnskapet og drift av Open storhall i samarbeid med kulturkontoret.

I 2013 tok Inger J. Riksheim over som leder for Open storhall, kommunen tok da over regnskapet for Open storhall og all drift av Open storhall ble flyttet til kulturkontoret.

Inger J. Riksheim, leder av Open storhall

Inger J. Riksheim, leder av Open storhall

Open storhall er et rusfritt arrangement, mobbing og annen form for vold er selvfølgelig heller ikke lov. Open storhall skal være et trygt sted for ALLE!
Vi har åpent fra august til og med april på fredager fra klokka 20:00 til 24:00, gratis inngang.
For datoer, se vår facebook gruppe «Open storhall».

Hos oss kan all ungdom fra 8. klasse og oppover komme og ha det kjekt i lag med venner og kjente.
Vi tilbyr biljard, bordtennis, air hockey, fotball bord, tv spill( xbox og Playstation), sjakk, innebandy, volleyball, fotball, badminton, basket og kiosk.

Fire av dei over 100 natteravnene som er tilknytta Frivilligsentralen.

Fire av dei over 100 natteravnene som er tilknytta Frivilligsentralen.

Vi har en ansatt (leder), 5 frivillige og 4 natteravner fra Frivilligsentralen som har samarbeidd med FAU i mange år om dette trygge og viktige tiltaket. Frivilligsentralen spør 8.klasse foreldre om en vakt det året dei har elev i kullet. Stort sett er mesteparten av foreldra positive og stiller opp. Vi treng likevel vakter utanom denne gruppa til ungdomskveldene.

Om noen ønsker å være med i denne ordningen ta gjerne kontakt med Frivilligsentralen.

Comments are closed.