Ferie for alle – et GRATIS ferietilbud til barnefamilier med svak økonomi.

Lek

Røde Kors i Møre og Romsdal arrangerer ferieturer for barnefamilier som har dårlig økonomi, og en vanskelig livssituasjon. Målet med turen er at familien skal få en ferie- opplevelse sammen. Gi dem et pusterom fra hverdagen der de ikke trenger å bekymre seg for økonomien og skape nettverk med andre familier i samme situasjon.

Målgruppe er familier med barn i barneskolen, altså mellom 6 og 13 år. Det er nok at 1 av barna i familien er i målgruppen.

Tur 1 – 16. – 21. juli, går til idylliske Hauglandsenteret i Sogn og Fjordane. Her er det masse flotte utendørsaktiviteter, som kanopadling, fisketurer, hesteridning og et eget bakehus. I tillegg har plassen eget innendørs svømmebasseng.

Tur 2 – 29 juli – 3. august, går til fjells og Røde Kors plassen Merket i Valdres. Dette er i Oppland fylket. Her blir det masse aktiviteter i frisk fjelluft. Kanopadling, mesternes mester, elgsafari og egen vikingleir er blant aktivitetene.

Alle utgifter er dekket av Røde Kors, og det blir satt opp buss fra fylket som man kan benytte seg av gratis. Reiseledere fra Røde Kors er med på turen.

Påmeldingsfrist 7. mai 2018

Elektronisk påmeldingsskjema finner du her: https://k2.korsveien.no/Runtime/Runtime/Form/Feire__For__Alle__Form/

For ytterligere informasjon kan du lese mer på www.rodekors.no/mr/ferieforalle

Du kan også sende e-post til asbjorn.wille@redcross.no på distriktskontoret til Røde Kors,
eller ringe 90267320

Fiske

Hauglandsenteret

Kano

Tube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les også: Ferie For Alle 2017

Bookmark the permalink.

Comments are closed.